09. Sajten och iFokus

Samla guldmynt på iFokus

2011-10-22 14:12 #0 av: medde

Den uppmärksamme kan samla guldmynt på iFokus. Du hittar guldmynten i högerkanten. Dom dyker upp emellanåt och du tar guldmyntet genom att klicka på det

Guldmynten kommer du få användning för i framtiden här på iFokus. Detta då vi kommer att utveckla några extra funktioner som du bara kan få tillgång till genom att betala med dina mynt. Det är inte omöjligt att vi också emellanåt knyter en tävling till funktionen.

För att det inte ska gå att ladda om sidan tills ett guldmynt dyker upp har vi lagt in en spärr som gör att du inte kan hitta något nytt mynt förrän efter 5 minuter.

Längst ned i högerkanten på din personliga sida återfinner du dina guldmynt. Det är bara du som ser hur många mynt du samlat, ingen annan.

//iFokus

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl
2011-10-22 15:56 #1 av: Lynxx

Så här ska de se ut Flört

/L

Anmäl
2011-10-22 19:03 #2 av: Farwuq

Jag har redan ett mynt.

Flört

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2011-10-22 19:32 #3 av: HellviHumle

#2 Det är du inte ensam om! Glad

HH

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.