Etikettövrigt
Läst 505 ggr
Lynxx
2013-07-16, 13:31

Higgspartikelns mikrovärld...

…& vidare på vägen mot nästa nivå.

Jakten går vidare i Higgs mikrovärld

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/jakten-gar-vidare-i-higgs-mikrovarld_8349540.svd

Att hitta Higgspartikeln var ett jättesteg för partikelfysiken. Nästa utmaning för fysikerna är att avslöja vad som döljer sig i mörkret bortom Higgs. Ingen vet hur det ska gå till, eller vad som finns där. Det verkligt spännande börjar nu. 

---

10 500 - Ungefär så många världar innehåller multiversum enligt det antropiska argumentet.

---

Intressant att de äntligen har börjat inse att det finns massor av dimensioner, som dagens vetenskap inte har instrument till att uppfatta. Det kallas i dagligt tal för andlighet - men som bara är en annan del av existensen.

Dr Gary E Schwartz - en välrenommerad vetenskapsman som vågade riskera sitt världsomfattande goda akademiska rykte har - för att försöka bevisa eller kullkasta hypotesen om medvetandets överlevnad efter döden - i en serie extraordinära experiment - ändrat sin uppfattning.

http://www.smakprov.se/bok/kontakt-med-andra-sidan-banbrytande-vetenskapliga-experiment-om-fortsatt-existens-efter-d%C3%B6den/e-gary-schwartz/isbn/9789185810352

---

Tyvärr har jag blivit väldigt desillusionerad betr. människors förmåga att ta till sig detta. De bara dissar & buar. De saknar insikt, lever i & saknar förmåga att tänka utanför sin fyrkantiga värld.

Men, men…de e deras förlust. 😉

/L

Magi-cat
2013-07-16, 14:05
#1

Intressanta artiklar!


💓 Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade fenomen

undrarens
2013-07-17, 08:37
#2

ja de är verkligen intressant och få höra nya rön o teorier om vad de (forskarna) funnit ☀️

varifrån kom egentligen "ljuset"Tummen upp som väckte liv i alla varelser på jorden och att hjärtatHjärta började slå och vi kunde  andasPustar och skratta Skrattar

Upp till toppen