Annons:
Etikettersajtenifokus
Läst 2550 ggr
medde
2008-03-28, 12:27

Aktivitetsundersökning.

Nu kör vi igång en stor undersökning för, att försöka kartlägga medlemmarnas aktivitet på sajten. Är du en av dem som nöjer dig med att titta in någon gång ibland eller är du såpass "beroende" av vårt forum, att du t o m smygsurfar på din jobbdator?

I Undersökning nr I tittar vi på vilka tider på dygnet våra medlemmar är online. Sitter du uppe på nätterna och ugglar eller är du uppe med tuppen?

En del smiter kanske in på arbetstid och kollar läget. Rensar du temporära filer och cookies på jobbdatorn, för att chef och kollegor inte ska uppmärksamma ditt "Siames IFokus-beroende"?

I Undersökning nr II försöker vi ta reda på hur ofta våra medlemmar är online. Är du inne varje dag eller tycker du, att det räcker det med en gång i veckan för att hålla sig á jour?

Undersökning nr III tar vi reda på hur många medlemmar som aktivt deltar i forumet och hur många som väljer att vara passiva.

*Passivt medlemskap syftar på medlemmar som regelbundet besöker sajten, aktivt läser det som skrivs, men som väljer att inte delta i diskussionerna.

Nå, hur  ligger det till egentligen?

Undersökningen är uppdelad på 3 röstningstrådar och har samma bild för att lätt kännas igen.

Kom ihåg att röstningen är helt anonym och att ingen kan se vem som röstat på vad. Det är viktigt, att så många som möjligt deltar i undersökningen. Resultatet kommer senare, att redovisas i separat tråd.

Klicka på ett av alternativen, så är du med!

OBS! Om undersökningstrådarna försvinner, hjälps vi åt att putta upp. Denna artikel är låst för inlägg. Artikeln är skriven av Nilla på Siames, ( Tack för lånet Nilla!)

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

Annons:
Buuc
2008-03-31, 22:51
#1

Jag ser inga alternativ?

vanessa
2008-04-01, 02:28
#2

Detta leder till tre undersökningar som ligger på olika ställen här..
Undersökning nr 1.
Undersökning nr 2
Undersökning nr 3

Kata(rina), f.d. Vanessa som är mitt mellannamn.

medde
2008-04-01, 11:08
#3

Tack Vanessa! För att du la in länkar till dessa. I bland har man ju huvudet under armen.

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

Upp till toppen
Annons: