09. Sajten och iFokus

iFokus plus. Vad önskar du?

2009-03-15 12:15 #0 av: medde

iFokus behöver ju dra in pengar för att driva sajterna och reklam är en viktig inkomstkälla, men det behövs också annat.

I grunden kommer det alltid att vara avgiftsfritt att använda iFokus, men man vill gärna erbjuda extratjänster mot en kostnad som ett sätt att öka intäkterna.

Just nu finns möjlighet att köpa:

Nu undrar jag vad ni tycker skulle vara värt att betala för? I första hand handlar det om att utöka innehållet i "Plus" men det skulle också kunna vara något helt nytt och separat.

Vilka nya funktioner skulle du vilja se, och kanske vilja betala något för att få?

Önska här - så för jag det vidare!

 

 

Skrivet av AndersE / värd på Proveniens och Engelholmiana

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl
2009-03-16 19:11 #1 av: Luddesmatte

Många forum har också en live chat, det kan vara en extra funktion som kan intressera många. Dvs att varje sajt har sin egen live chat där man direkt kan få svar på småfrågor när någon är innte på chaten som i annat fall bara skulle ta onödigt utrymme som ett inlägg eller helt enkelt diskutera något annat i allmänhet som går utöver det ämne sajterna har. Det blir mer av ett mötesrum för alla inloggade som har plus.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.