14. Övrigt

Nu kan du begrava din hund i rymden

2014-08-10 09:04 #0 av: ElLobo

Nu kan du ge ditt döda husdjur en resa – till rymden

Ryssland och Iran har redan skickat upp hundar och apor i rymden, även om det råder lite tveksamheter kring den iranska rymdapan.

Länk: Nu kan du ge ditt döda husdjur en resa – till rymden


Nu kan du begrava din hund i rymden

Det amerikanska företaget Celestis kommer snart att dra igång en tjänst som gör att husdjursägare kan skicka upp sina djur till rymden när det är dags för sista vilan. 

Länk: Nu kan du begrava din hund i rymden

Anmäl
2014-08-10 09:12 #1 av: [tk1971]

Nej, usch vad obehagligt. Jag kommer att tänka på Lajka som är en historia som alltid får mig nedstämd när jag tänker på det. Jag skulle inte vilja att min döda hund kretsar omkring i rymden i all evighet. Däremot har jag sagt till sambon att jag vill ha med mig urnan efter nuvarande hunden med mig i kistan.

Anmäl
2014-08-15 09:56 #2 av: [Wraith]

Fasiken vad dyrt det kommer bli att skicka mig och mina djur när vi alla är döda på en evinnerlig resa utåt, sådan begravning hade jag velat ha. Dvs kremerade och en enkelresa i universum, tillsammans!!! Hoppas att det förstås blir lite billigare;) Mängdrabatt? GapskrattarAnnars saftigt pris för en resa man inte lär uppleva ;)

Men att man ska returneras, nä, inte månen heller.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.