Annons:
Etikettövrigt-artikel
Läst 4836 ggr
medde
2010-03-10, 11:11

En Resa I Yttre Rymden.

Det här är en ficiton saga av Giniemusic och hans räddnings uppdrag av mondeo.

Kapitel 1

De sista delarna till färjan har kommit! Dom har installerats och allt är klart för avfärd! En tidig onsdags morgon i ett blåsigt och kallt januari klockan 05:00 på morgonen kommer personalen som skall göra de sista förberedelserna innan avfärd. Klockan 06:00 är det planerad avgång med GinieMusic och hans besättning. En besättning på 3 man, plus han själv då. Vänta! Utbrister Ginie från tomma intet, vi måste ju ha ett namn på färjan! Klart att vi måste ha det säger Johan. Men, vem är Johan då? Jo, Johan är andre kapten på skeppet " The Ferry of Brian". Där har vi det utbrister Ginie, The Ferry of Brian. Men..Ditt namn är väl inte Brian undrar Johan och ser ut som ett frågetecken. Dom andra två i besättningen brister ut i skratt. Jo, mitt namn är Brian, har liksom aldrig sagt det bara. Okej…Men nog om detta nu vi har en resa att göra! Och det är mer än en resa, vi skall ju rädda mondeo. Besättning till färjan The Ferry of Brian till färjan nu låter det i högtalarna. Då var det dags folket! Nu åker vi upp i de kalla svarta och letar upp mondeo!

På färjan sätter sig alla på sina respektive platser och kontrollerar allt. Uppskjutning om 5, 4, 3, 2, 1 !
Skakigt värre skriker Andreas, som för övrigt är den 3:e i besättningen. Jaa, känns som om att man får lite massage innan avgång, mycket fint! Haha, säger Johan. Efter ca 2 minuter är dom uppe i kalla rymden. Tyst..Ödsligt..Men på samma gång, underbart och härligt. Tänka sig, vi är uppe i rymden!
Johan! Sätt kurs mot första planeten, vi börjar med att kolla in Mars, kanske befolkningen där har sett något spår av mondeo. Datorn i färjan säger; Resan mot Mars beräknas ta 2 veckor.
Gash! Petter som är den 4:e av oss 4 suckar högt. Brian, menar du att vi ska sitta här i denna färjan i 2 veckor?! Ja Petter, det menar jag att vi ska! Vi har åtagit oss ett uppdrag och vi ska slutföra det hur lång tid det än tar! *mummel* hörs från Petter. Men vi måste ju kunna göra mer än att bara sitta i våra stolar och glo på ett fönster? Säger Andreas. Klart att vi kan, detta är ju en supermodern rymdfärja Andreas! Vi har allt du kan tänka dig! Eller ja..Vi har inget internet! Men det kan du väl klara dig utan, du har ju inget av värde där nere på jorden ändå, säger Brian med ett stort flin.
HAHA! Säg något vi har då kapten! Jadu, säg en sak och jag lovar att vi har det Andreas. Hmm, Andreas tänker..Och tänker..och tänker…

Kapitel 2

Jag vet vad vi absolut inte kan ha säger Andreas! Okej, om du nu är så säker på det så fråga mig. Denna färjan kan ju omöjligt innehålla en basketplan? Petter säger, vad är det med er färgade och basket? Andreas svarar därpå, är det något fel för att jag är svart? Då kan ju jag säga, vad är det med er vita och WOW? Det blev tyst en stund..Innan man hör någon fnissa och alla brister än en gång ut i skratt. Brian säger, ja Andreas. Vi har en basketplan. Vaaaaa? Du skojar med mig??

Nej Andreas, jag skojar inte..Vi har en basketplan men vi fick aldrig med oss några bollar..Nej nej nej! Fick vi inte med oss några bollar? Hur hade du då tänkt att vi skulle kunna spela basket? Brian svarar, jadu..Hade jag varit du hade jag kollat förrådet innan jag sa något. Äsch, tror knappast att vi kommer avlida av tråkighet nu bara för de, vi har ju massa annat säger brian! Dessutom kanske dom har bollar på Mars. Hm, Andreas tänker en stund..Om dom nu har bollar på Mars, hur hade du tänkt att betala för dom? Dom använder ju knappast svenska kronor där! Kanske inte, men vi har en bild på mondeo som vi ska visa upp med, och om vi erbjuder dom något i gengäld kanske vi får en boll eller två. Ja, om dom nu har bollar utbrister Andreas! Vadå säger petter. Skulle ju inte tro att dom pratar svenska eller engelska på mars! Nej, snarare marsianska! Alla skrattar. Nåväl, Brian pekar på en grön dörr längre bort i skeppet. Kolla in det rummet, klaga sen om du vill Andreas. Andreas går bort mot den gröna dörren…Innan han stoppar tvärt, vänder sig om och ser förskräckt ut!

Kapitel 3

BRIAAAAAN! Skriker Andreas och pekar mot golvet där han står. KOM KOM KOM! Han är helt upphetsad! Petter flinar och pekar på Andreas, haha kolla på honom, helt förskräckt. Eller upphetsad tillägger Johan. Inte på fel sätt hoppas jag, för du är medveten om att det bara är killar här va?

Medans Johan och Petter vrider sig av skratt skyndar Brian bort till Andreas. Andreas står helt stilla och rör sig inte en millimeter, Brian saktar ner när han närmar sig Andreas. Kolla..Andreas pekar än en gång.. Brian sätter sig på knä och kollar runt fötterna på Andreas. Ops! En spricka i golvet..
Det är därför de drar kallt säger Johan med ett flin. Skärpning Johan! Säger Brian med arg och hög röst! Vi måste fixa detta, och det är snart! För att blir hålet större kommer skeppet att gå i 2 bitar om inte mer och vi kan inte rädda mondeo..Och vi blir som enorma isglassar här ute.
Johan, hur långt är det kvar till Mars? Hmm, Johan går bort till kontrollpanelen och läser av den.
Enligt denna borde vi vara framme inom någon timme eller 2. Då borde vi kunna göra en provosorisk lagning under tiden. Fast när vi entrar atmosfären på Mars lär skeppet ändå gå i tu.. Sant! Så vi måste sänka farten redan nu..Vilket dock innebär att vi kommer att komma till Mars senare än planerat.

Men det är ju en smäll vi får ta, jag vill inte bli en glasspinne säger Petter. Andreas himlar med ögonen och säger med en sarkastisk ton, jag då? Jag står ju på den förbannade sprickan det är ju jag som blir en glasspinne först! Brian säger, ingen ska bli en glasspinne, vi kommer klara oss fint om alla bara behåller lugnet och så kanske vi kan försöka laga denna sprickan innan den bli för stor!
Brian säger med en lugn ton. Allt vi behöver finns dock bakom den gröna dörren… Och hur ska vi komma dit?
Det är väl bara att gå säger petter som går emot dom

och KNAAAAAAAAAAAAAK! STANNA FÖR GUDS SKULL! Skriker alla samtidigt på petter. Vi skulle behöva ett snöre eller något och kasta runt handtaget och dra oss till dörren för att minska vikten vi lägger på golvet där just nu Brian och Andreas och klanten Petter står. Men än en gång så har vi inget vi behöver här ute utan allt ligger bakom den gröna dörren. Johan tar sats..Nej! Nej! Nej! Skriker dom i en kör..Men det är försent Johan springer emot dom och hoppar..Han lyckas visserligen hoppa över dom och komma bort till den gröna dörren men läget blev inte bättre precis! Nu låter det knak i hela färjan tack vare dig Johan! Skynda dig istället och hämta det som behövs så vi kan få bukt med sprickan. Ett par timmar senare har dom fixat sprickan och har landat på Mars International Space Port!

Kapitel 4

Wow.. Det var nära ögat mina vänner! Ja, verkligen! Den som är mest skakad är nog Andreas, det var ju ändå han som stod på sprickan, han som skulle gå till den gröna dörren, han som inte kom fram. Lite komiskt må jag säga, säger Brian och skrattar. Medans Petter kollar alla säkerhetssytem på skeppet så skriver Johan ner på en lista allt vad dom vill ha på Mars..Dvs om marsborna är hjälpsamma. Ja, min vänner! Då är det dags att ta det första steget ut på en annan planet.. Men självklart så var dom ju tvungna att ta på sig rymddräkter för att annars så skulle dom kvävas.
Sekunden dom steg ut ur skeppet såg dom bara en massa människoliknande varelser, men dom såg inte vänliga ut, alla som stod och kollade på dom 4 vännerna bar något slags vapen och skrek något konstigt. Johan börjar skratta och säger med en lite ironisk ton.. Haha! Vi skulle ha haft med oss en arab, dom snackar ju precis som araber! Och från ingenstans kommer det fram en marsian och bugar för dom 4. Brian, Johan, Andreas, & Petter kollar på varandra..Brian är dock den ända som tar mod till sig och tar ett steg fram till denne och säger.. "Hejsan..Förstår du mig?". Ja säger varelsen och dom 4 vännerna hoppar bakåt av rädsla, inte trodde dom sina öron! En marsian som faktiskt förstod svenska?! Det kan ju bara innebära en sak! Mondeo har varit här, Brian är inte sent ute utan skyndar sig och tar fram bilden ur den lilla fickan han har på magen. Han visar den för denne marsian och marsianen hoppar upp och ner..upp och ner… upp och ner… Brian & co ser bara ut som frågetecken.
"Ya ya jak vett vem dett är ni soker min väner" Säger marsianen med det fina uttalet. Gör du? Verkligen? "ya ya". Marsianen bjuder dom 4 vännerna på mat och dryck, mariansk såklart och sedan får dom sin färja reparerad, maten påfylld samt den gröna basketbollen!
Anledningen till att marsianerna var så hjälpsamma var för att mondeo hade varit här några månader tidigare och hjälp hela befolkningen och "maya" som marsianen så fint hette på svenska,( mondeos verk även det) var riktigt hjälpsam. Efter att Brian hade suttit och förklarat för "maya" i nästan 4 timmar innan hon förstod allt han menade.. Eller ja, Brian och hans vänner tror att hon förstod. Och äntligen kunde ju nu Andreas få se vad som fanns bakom den gröna dörren!
Ey, Brian! Jag går till färjan med den gröna bollen och in i den gröna dörren! Är det okej med dig ? Frågar Andreas. Nej Andreas, det är inte okej med mig för att öppnar man den gröna dörren när färjan står på marken så kommer du ångra dig att du följde med. Inte för att jag personligen kommer att göra något men färjan har sitt egna lilla liv skulle man kunna säga!
Wow..Petter som är lite av en ja.. Buse springer mot färjan!
Vilket han inte skulle gjort för det gjorde alla marsianer upprörda och deras vapen kommer fram än en gång och Petter fryser verkligen fast! Vad skulle hända nu när klanten petter hade börjat springa?

Kapitel 5

Ja, som ni vet hade ju klanten Petter börjat springa tillbaka mot färjan och gjort marsianerna upprörda. Klantigt eftersom att alla marsianer drog sina vapen och alla var riktade mot Petter.
Petter kollar sig omkring, står riktigt still gör han också.. Brian och dom andra tänker, samtidigt konstigt nog att aldrig hemma på jorden hade han hört en så stor folkmassa varit så tysta!
Sen stiger "maya" fram och upp på en litet podie som kommer från marken!
"Ya, inte du spring for du gor min folk myket räd!"
Brian kollar på "maya" och frågar, varför blir ni rädda?
Maya förklarar för Brian med sin, ehm.. Extremt fina svenska att det som gör folket upprörda är när folk springer är för att…
För att? Brian blir väldigt intresserad helt plötsligt! Ja, för att när folk springer… ja ja ja ??
Det var en hemsk dag, och maya börjar fälla tårar.. Men det var inte "jordbo" tårar, nej detta var något helt annat. "Se for dig själv sökande resande"
Brian går försiktigt fram till maya och tar en tår på fingret och.. Ja han stoppar tåren i munnen och BANG! Brian ligger avdeckad på golvet och som en reaktion tar ju Andreas, Johan, och Petter som nu inte var lika frusen längre drog också fram sina vapen! Alla gick mot maya och höll vapnen mot huvudet!
Andreas säger med en iskall ton, vad har du gjort?
Maya svarar lugnt, du inte vara räd min vän han upplever mitt minne från springande folk.
Andreas kollar misstänksamt på maya men håller fortfarande kvar vapnet mot huvudet.
Det går ca 1 timma innan Brian vaknar till, alldeles kallsvettig och röd i ansiktet.. Herregud säger brian och hans ansiksuttryck förklarar nog allt.
Anledningen till att alla marsianer är rädda för folk som springer är för att under tiden Mondeo var här och hjälpte dom kom det massor av soldater från härskaren, som än inte har något känt namn bland marsianerna och tog mondeo med våld, det var en våldsam strid från marsianerna som försökte skydda Mondeo men dom hade inte någon chans. Soldaterna sprang hela tiden och sköt vilt om kring sig, varav marsianerna inte kunde träffa soldaterna med något skott från sina.. Ja pistoler?
Soldaterna var så effektiva att dom utplånade nästan hela mars, bara för att få tag på mondeo. Efter denna händelse ser marsianerna att springa som ett hot.
Brian hade förklarat detta med en enorm inlevelse så att Andreas, Johan & klanten Petter stoppade undan sina vapen.
Petter går fram till maya, alla blir tysta innan petter säger, Ers Höghet. Jag erbjuder mig att stanna här och hjälpa er med stridsteknik! Brian gapar, Andreas gapar och Johan ja.. Jag vet inte riktigt vad Johan gör men det är väl något liknande en apdans eller något, helt galen har han blivit.
Petter säger att han blev rörd av historien Brian berättade så att han ville hjälpa marsianerna att kunna försvara sig på ett bättre sätt nästa gång någon kommer för att försöka förinta planeten.
Maya bugar och säger tacksamt, Det vore än ära att du jobar for mig min vän.
Med det sagt tackar Brian, Andreas & Johan för sig och går tillbaka till färjan, dom är försiktiga med att inte springa trots att dom ville det.
Väl på skeppet tar dom av sig sina dräckter och tar en tyst minut för Petter den klantige.
Nu är vi bara 3 man kvar som ska rädda mondeo.. Tror ni att vi kommer lyckas med detta då?
Det är svårt att säga Andreas, men vi ska göra vårt bästa! Även om vi själva går under på kuppen!

Kapitel 6

Själva går under på kuppen, kunde du inte sagt något vettigare än så? Säger Brian med ett stort smile i ansiktet. Nu ser vi till att få detta flyget i luften! Så att vi kan komma iväg härifrån. Motorerna var segstartade eftersom det var fullt av, någon sandliknande sak i dom. När väl motorerna startade och dom påbörjade lyftet så var dom på väg mot nästa planet! Jupiter! Men vänta nu.. Jupiter har ingen fast massa. Vi kan ju omöjligt landa på en planet som inte har en massa? Brian som är dom lite smartare av alla såg ut som ett frågetecken, men Johan som näst intill hade varit tyst hela tiden sa något. Vad sägs, som om vi åker rakt igenom Jupiter? Istället för att åka runt den, så åker vi igenom den? Är du galen människa? Har du fått något mars-virus? Haha, Johan klappar i händerna och en projektor börjar lysa och på och visar ett hologram, som du kan se här, så går det att åka igenom Jupiter, men det kan bli en skakig resa och skeppet kan ta mycket stryk. Andreas säger i samma veva, men om skeppet tar stryk hur ska vi då kunna klara resten av resan? Vi vet ju liksom inte om de andra planeterna har någon slags befolkning, eller om dom ens är vänligt sinnade? Du har en poäng Andreas. Brian går fram till kontrollpanelen och gör en liten check av Jupiter och finner något högst intressant. Ey, grabbar! Om vi åker i en hastighet av 10000km/h, skulle vi kunna vara igenom Jupiter på 25 timmar och det skulle spara oss 3 dagar, dessutom skulle skeppet ta minimal skada.
Andreas är skeptisk till idén, men han säger att han är beredd att offra sig för denna okända mondeo, som vi inte hört av på länge. Johan skrattar, säger: tror ni han gillar den mat han får?
Ha ha, säger dom andra i kör. Eftersom att det skulle ta ett tag innan dom nådde jupiter var det äntligen dags att se vad som fanns bakom den gröna dörren. Dom går fram och öppnar den…………….
Herreminskaparejesusfinnsnog! Vad sa du frågade Brian? Andreas hade tappat hakan av, gläjde? Förvåning? Något var det i alla fall, men rummet var enormt, för att vara på en färja med andra ord. Här fanns allt från spel, till planer, sängar, barer solarium. Ja allt fanns verkligen i detta rummet, och längst bort i detta rum fanns även en till dör, denna var svart och på skylten stod det just nu, "Ledigt". Ah, Brian nickar mot dörren och säger, Sovrummen, era personliga ägodelar samt det ni ville ha finns där inne. Men inte för att någon direkt ville sova nu när dom hittat rummet bakom den gröna dörren, nej dom ville hålla på som tokar! Det hade väl snart gått en 3 dagar sen dom sov ordentligt sist. Men vad ska man göra när man är ung och dum. Allt eftersom tiden gick tog dom emot meddelanden från Mars, samt gav tillbaka meddelanden till Mars. Petter den klantige har gjort ett bra jobb, Mars har nu påbörjat att bygga en rymdflotta. Men till vilken nytta?
Efter ca en vecka såg dom Jupiter närma sig, en enorm massa med en röd fläck på.
Allt eftersom allvaret närmade sig blev nerverna allt större. Fläcken, den röda Fläcken skulle dom igenom.
Senare när dom väl kom fram till fläcken så blev skaket i skeppet väldigt kraftigt och den tidigare sprickan höll på att gå upp igen, om dom skulle klara sig hade dom inte en aning om. När dom väl hade kommit in i den röda fläcken blev allt mycket ljust.. Lugnt.. Helt, underbart skulle nog dom flesta beskriva det.

Kapitel 7

En tystnad man aldrig tidigare hade skådat lade sig runt skeppet. Som om man skulle ljudisolera ett rum, fast väggarna skulle varit 3km tjocka. Att skeppet skulle kunna skaka sönder fanns det just nu inga tecken på. Allt var så lugnt och stilla. Johan, Andreas & Brian gick runt på skeppet och inspekterade om det fanns några synliga skador. Brian?! Jag tror att jag hittat något här inne ropar Andreas. Brian joggar fram till Andreas.. Plötsligt känner han ett enormt luftdrag och så börjar det pipa i larmet! Johan, kolla kontrollpanelen om vad det kan vara!! Brian misstänkte att det var en så stor spricka i skrovet bakom den svarta dörren som sög ur allt friskt syre från skeppet. Johan skriker och bekräftar Brians teori. Andreas säger, ja.. Nu måste vi helt enkelt hoppas på att det finns någon typ av befolkning på Jupiter. Annars är vi så gott som körda. Vi klarar inte att åka ut genom Jupiter igen.. Skulle vi ens försöka så skulle vi vara total dömda. Haha, ska vi räkna in döden? Då har vi 23 timmar kvar att leva, ska vi festa upp tiden istället? Lägg av för tusan Andreas! Vi klarar det här! Ja, men vi klarar inte att åka ut! Vi kommer att bli förintade, krossade! Ska jag fortsätta frågar Andreas?
Nej.. Vi klarar detta.. Vi hoppas på att det finns någon typ av liv på Jupiter. Om det nu finns någon typ av liv där så hoppas jag innerligt att dom är vänligt sinnade! Varning, det finns en spricka i färjan. Beräknad tid av lufttillförsel är: 30 minuter. Varning, det finns en spricka i färjan. Beräknad tid av lufttillförsel är: 30 minuter.
Ajdå! Vi måste göra något Brian!! Vi låser in oss i styrhytten och förseglar av och drar all luft dit, skynda! Medans de numera 3 männen försöker rädda sitt skinn ser Brian det dom hoppades på! Liv!
Även denna gången, så var det roligt att dom kunde prata samma språk. För att dom hade taigt sig in på färjans radiokanal. "Ündifierat skepp vem ni vara?". Brian tar mikrofonen och säger. "Hejsan. Vi är 3 personer ombord på färjan "The Ferry of Brian" vi behöver omedelbar assistans". "Har ni någre wapen ombort?" Nej, vi är på ett räddningsuppdrag till pluto, för att rädda vår vän mondeo.".
Ni ar tillstand ladna på däck 4." Tack! Brian är just nu överlycklig och det är även dom andra 2 i personalen, Johan och Anderas.
Håll i er nu mannar! Detta kommer bli den svåraste landningen någonsin.. Under tiden som "The Ferry of Brian" gick ner mot sin kanske sista landning.. Så satt mest Brian Johan och Andreas och hoppades på att dom inte skulle avlida landningen. Planerad tillstöt vid mark om 10, 9, 8, 7, 6, PANG BOM CHRASH! Färjan tog i marken lite tidigare och mycket hårdare än vad datorn hade räknat ut. Tydligen så var det inte bara färjan som hade taigt stryk, utan även datorn.
Efter att färjan stoppat så var det inte mycket av färja längre, alla sprickor som hade uppkommit under infärden till jupiter var fler än vad dom hade hittat. Färjan gick i mer än en del sönder vi landningen. Kanske, så var besättningen strandad på planeten Jupiter.

Kapitel 8

Efter den tuffa landningen är de 3 vännerna ytterst skakade. Chocktillstånd finns det även en liten glimt av, men vad spelar det för roll eftersom att dom överlevde. Under tiden som de 3 vännerna sitter kvar i det lilla av cockpiten som finns kvar så är dom helt omedvedna om vad som händer runt omkring dem. Små jupitianer kommer springandes, inte helt olika människosläktet faktiskt. Om man bortser från att dom har 4 armar och antenner på huvudet. Bortsett från marsianerna så hade jupitianerna inte några vapen när dom kom fram till skeppet.. Eller ja, det som var kvar av skeppet. Brian reser sig skakig ur stolen och går fram till jupitianen och bugar för honom. Jupitianen sade "Hej, jag är Überryth, ledare". Brian bugar igen och säger " Var hälsad Überryth". Följ med mig människor, jag måste visa er något. Brian, Johan och Andreas gick med Überryth till något som liknade ett hus. Mestadels slem var det faktiskt. Überryth sade, "Ni vill ha skepp. Vi ge dig skepp. Men då måste du lova mig en sak. Brian nickar på huvudet och Überryth fortsätter. VI har också en vän på pluto som är frången. Han sitter i cellblock 4B. Andreas rycker till ur sitt drömtillstånd och säger, Mondeo sitter ju cellblock 4A! Toppen, då har vi en bättre chans att frita bägge i en och samma stöt. Johan frågar lite försiktigt. Vad för typ av skepp är det vi får låna? Überryth pekar utåt mot ett enormt skepp. Nästan 10gånger större än "The Ferry of Brian". Woooow! Skeppet använder bara vår tekonlogi, men om ni er oss en vecka kan vi ha det modifierat för människor. Mot att ni fritar vår vän såklart.. Brian suckar.. Tänker, vi kan inte rädda Mondeo utan ett skepp. Vi kan inte komma ifrån Jupiter.. Eller vi kan inte göra något. Så Brian säger," Ja vi skall frita er vän också.". Überryth nickar nöjd. Vi har studerat plutianerna ett tag nu, deras säkerhet är mycket hög och ni kommer inte kunna ta er igenom utan lite kraft. Skeppet ni får är utrustat med mycket starka vapen. Men det spelar ingen roll. Tillsammans med det skeppet ni får så skickar jag även med 100st från min flotta. För säkerhetsskull. Brian kan inte motså och brister ut i ett stor leende. Johan biter på naglarna och Andreas hoppar högt och skriker "JAA!". Überryth skrattar lite och nickar nöjt en gång till. Überryth pekar på Brian och ber han komma fram till honom. Brian gör som han blir tillsagd utan att blicka. Sedan säger 'Uberryth något Brian inte uppfattar men han antar att det var något slags hot. Brian frågar dock Überryth hur hans skepp klarar av att flyga i den enorma turbelens som är runt om denna "platta". Enkelt, det är kraftiga stötdämpare samt en special anpassad sköld som gör det möjligt. Med detta blir även skeppet nästa 3 gånger så starkt som det skulle vara utan skölden. Så tekniskt sett så skulle vi egentligen varit mos nu? Ja, ni skulle ha blivit upplösta av de mikroorganismer som finns i luften. Johan som nästan börjat bita på fingrarna slutar och kollar upp mot himlen och skriker till. Überryth kollar på Johan sen upp i luften och gapar något på jupitianska och viftar med händerna och de 3 vännerna. Antar att han vill att vi ska följa honom. Enbart sekunder efter att Johan flyttat på sig säger det pang! Sen lite varstans på området smäller det högt, det är plutianer som attackerar med sina special gjorda bomber. Kraftigare än 10 atombomber men här på Jupiter verkar dom inte göra så stor skada. Möjligtvis som att du skulle smälla en smällare med 1gram svartkrut i. Bombräden gör att Brian, Johan & Andreas inte kan komma från Jupiter…

Fortsättning följer….

Vart efter nya kaptiel inkommer från våran författare så lägges dom in här
Författaren av denna fiction saga Giniemusic

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

Annons:
medde
2010-03-10, 11:21
#1

Jag har tråden öppen så vi kan tala spekulera lite om fortsättningen och hur det kommer att gå för dom där uppe.

Då det inkommer nya kapitel så lägger jag in dom direkt i artikeln,, men medelar direkt i tråden att det inkommit ett nytt kapitel!

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

LosGinos
2010-03-10, 11:22
#2

Okey ;)!

Sajtvärd för Sport iFokus & Datorspel iFokus & Inget iFokus.
SM-Guld: 1965, 2003, 2005, 2016 & 2019 CHL: 2016, 2017, 2019 & 2020
Med vänlig hälsning Brian

StefanW
2010-03-10, 14:46
#3

Strålande!

Stefan - Modellbyggare

sissie
2010-03-10, 17:21
#4

Mycket fint. Nu ser man verkligen hur mycket Ginie har skrivit. Inte illa! Det blir en hel bok.Glad Sen är det bara att kontakta ett bokförlag. Sen säljer vi boken här på sajten. Eller hur medde? Det minsta vi kan göra är ju reklam för den i alla fall.

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

medde
2010-03-10, 17:29
#5

Låter som en mycket bra idée tycker jag.

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

LosGinos
2010-03-10, 18:45
#6

Skäms

Sajtvärd för Sport iFokus & Datorspel iFokus & Inget iFokus.
SM-Guld: 1965, 2003, 2005, 2016 & 2019 CHL: 2016, 2017, 2019 & 2020
Med vänlig hälsning Brian

Annons:
medde
2010-03-10, 21:07
#7

#6 Nej nej inte så!! Sträck på dig och var riktigt mallig det är det verkligen värd. Den är toppen och vi alla gillar den mycket, samt väntar spännt på nästa kapitel.

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

sissie
2010-03-10, 22:20
#8

Jag med väntar! Glad

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

bluemary
2010-03-11, 00:45
#9

Jag också !Glad

bluemary
2010-03-13, 14:23
#10

Och Ginie, det kommer när det kommer, blir det "skrivkramp"
så blir det. Det är något som drabbar alla författare.
Så vi väntar i lugn och ro, och det vet du !Glad

LosGinos
2010-03-15, 10:39
#11

Medde. Du glömmer väl inte uppdatera denna tråden Förvånad?

Sajtvärd för Sport iFokus & Datorspel iFokus & Inget iFokus.
SM-Guld: 1965, 2003, 2005, 2016 & 2019 CHL: 2016, 2017, 2019 & 2020
Med vänlig hälsning Brian

medde
2010-03-15, 12:58
#12

#11 Förlåt mig snälla rara gullponken,,,,,

Fixa det nu direkt. Al la pronto

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

LosGinos
2010-03-15, 13:00
#13

Sedär ja :D

Sajtvärd för Sport iFokus & Datorspel iFokus & Inget iFokus.
SM-Guld: 1965, 2003, 2005, 2016 & 2019 CHL: 2016, 2017, 2019 & 2020
Med vänlig hälsning Brian

Annons:
medde
2010-03-15, 13:01
#14

Nu är tråden uppdaterad.

Missa inte att läsa del 6 som inlagd!!

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

mondeo
2010-03-18, 11:49
#15

Skrap…..rasp…….Pluto här----------Är det någon som hör mig???
Mondeo här.
Har fått rapporter om att räddningsskeppet är på väg mot Jupiters röda fläck och har tänkt att ta sig igenom. Min erfarenhet när jag for förbi Jupiter var att det nog inte är en så bra idé, jag såg nämligen en meteorit åka rakt igenom röda fläcken och komma ut på andra sidan som en röd tomat.

Är fortfarande kvar på baksidan av Pluto och hålls fången av Plutoianerna. Som jag tidigare berättat så är min kost väldigt ensidig och bilden som finns på mig här bredvid gäller nog inte längre.

Nu liknar jag en dolma alltså en brun kåldolma med hatt.

Hoppas att räddningsskeppet inte skakar sönder och håller ihop så att jag kan bli räddad inom en snar framtid.

NEJ, nu kommer dom bärande på ett fat kåldolmar igen…………………….Urk

"Birollsinnehavare"
Birollssällskapet "BIRA"

LosGinos
2010-03-18, 12:39
#16

Håll bara ut så kommer vi snart :D

Sajtvärd för Sport iFokus & Datorspel iFokus & Inget iFokus.
SM-Guld: 1965, 2003, 2005, 2016 & 2019 CHL: 2016, 2017, 2019 & 2020
Med vänlig hälsning Brian

sissie
2010-03-18, 13:08
#17

Åh vad bar att han är välbehållen om än något brunare till sitt yttre. Hoppas ni hinner fram i tid.

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

medde
2010-03-18, 20:11
#18

Å vad ärligt att höra av mondeo. Hoppas allt går vägen med uppdraget.

Mondeos gungstol vem har den? Han själv eller Ginie? Den ska ha och vila i på hemvägen..

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

sissie
2010-03-18, 20:56
#19

Hört något rykte att den finns i bakom en silverblå dörr. Men det är bara ett rykte.

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

sissie
2010-03-25, 09:06
#20

Undrar hur det går för killarna på rymdskeppet. De borde ha kommt en bit till på vägen.

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

Annons:
LosGinos
2010-03-25, 09:39
#21

Det har dom, den är på G ;)

Sajtvärd för Sport iFokus & Datorspel iFokus & Inget iFokus.
SM-Guld: 1965, 2003, 2005, 2016 & 2019 CHL: 2016, 2017, 2019 & 2020
Med vänlig hälsning Brian

sissie
2010-03-25, 09:50
#22

Vad trevligt! Väntar med spänning på hur det går för stackars mondeo.

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

LosGinos
2010-03-25, 09:57
#23

Hoppas han inte är för illa tilltygad bara :O, mager kanske han är men han ska allt klara sig ;)

Sajtvärd för Sport iFokus & Datorspel iFokus & Inget iFokus.
SM-Guld: 1965, 2003, 2005, 2016 & 2019 CHL: 2016, 2017, 2019 & 2020
Med vänlig hälsning Brian

sissie
2010-03-25, 09:57
#24

Det låter bra det. Du har väl kycklingsoppa med dig till honom. Annars får du köpa det på vägen.

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

LosGinos
2010-03-25, 10:02
#25

Tror du verkligen dom har det ute i universum :O ?

Sajtvärd för Sport iFokus & Datorspel iFokus & Inget iFokus.
SM-Guld: 1965, 2003, 2005, 2016 & 2019 CHL: 2016, 2017, 2019 & 2020
Med vänlig hälsning Brian

sissie
2010-03-25, 10:04
#26

Tja. Kycklingsoppa finns väl överallt, och någon form av kyckling borde de ha. Fast dom kanske är trebenta och blåa.

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

LosGinos
2010-03-25, 10:21
#27

Hmm, läskigt :D

Sajtvärd för Sport iFokus & Datorspel iFokus & Inget iFokus.
SM-Guld: 1965, 2003, 2005, 2016 & 2019 CHL: 2016, 2017, 2019 & 2020
Med vänlig hälsning Brian

Annons:
nera
2010-04-01, 23:15
#28

Vilken härlig tråd det här blev.

Ska dra ut din berättelse på papper Ginie och läsa den åter igen Glad

LosGinos
2010-04-01, 23:25
#29

Okej Skäms

Sajtvärd för Sport iFokus & Datorspel iFokus & Inget iFokus.
SM-Guld: 1965, 2003, 2005, 2016 & 2019 CHL: 2016, 2017, 2019 & 2020
Med vänlig hälsning Brian

medde
2010-04-17, 14:02
#30

Tråden är nu uppdaterad med kapitel 7// 17 april

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

LosGinos
2010-04-17, 14:15
#31

;D

Sajtvärd för Sport iFokus & Datorspel iFokus & Inget iFokus.
SM-Guld: 1965, 2003, 2005, 2016 & 2019 CHL: 2016, 2017, 2019 & 2020
Med vänlig hälsning Brian

mondeo
2010-04-17, 17:41
#32

Hejoj, dodetot äror momonondodeo sosomom anonroropoparor fofrorånon Poplolutoto.

(plutoianska) även kallat rövarspråket.

Här är översättningen: Hej, det är mondeo som anropar från Pluto.

De Plutoianska rövarna har inte bara tagit mig utan de har också snott vårt rövarspråk.

Det är tur för mig att jag kunde rövarspråket så att jag kunde börja förhandla med Plutoianerna.

Har t.ex. efter mycken övertalning fått tillbaka min gungstol så nu är livet lite drägligare.

Som jag tidigare berättat så har mitt utseende förändrats av den ensidiga kosten men helt säker är jag inte då det inte finns några speglar på Pluto.
Plutoianerna är så ruskigt fula så dom har krossat alla speglar för att slippa se sig själva.

Läste i den senaste rapporten från räddningsexpeditionen att de har kraschlandat på Jupiter, det låter inte bra med tanke på att jag börjar längta bort från baksidan av Pluto.
Här på baksidan är det aldrig någon sol och sedan har jag tröttnat på deras evinnerliga kåldolmar.

Hoppas att räddningsexpeditionen har nygräddade pannkakor när dom kommer, om dom kommer……………

 Koklolarortot soslolutot
(klart slut)

"Birollsinnehavare"
Birollssällskapet "BIRA"

LosGinos
2010-04-17, 18:36
#33

rorövovarorsospoproråkoketot äror rorololigogtot

Sajtvärd för Sport iFokus & Datorspel iFokus & Inget iFokus.
SM-Guld: 1965, 2003, 2005, 2016 & 2019 CHL: 2016, 2017, 2019 & 2020
Med vänlig hälsning Brian

medde
2010-04-17, 21:32
#34

#32 Lolovova tota hanondod omom dodigog momnondodeo!

Dodomom kokomommomeror sosnonarortot och rorädodaror dodigog. Hålollol utot!!!

Sosakoknonaror dodigog i momasossosror häroro popå sosajojtotenon.

momedoddode

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

Annons:
LosGinos
2010-04-18, 13:56
#35

Bobrorianon kokomomeror totilollol dodinon rorädoddodnoninongog!

Sajtvärd för Sport iFokus & Datorspel iFokus & Inget iFokus.
SM-Guld: 1965, 2003, 2005, 2016 & 2019 CHL: 2016, 2017, 2019 & 2020
Med vänlig hälsning Brian

medde
2010-04-18, 14:14
#36

lolåtoteror tot rorygoggogtot

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

LosGinos
2010-04-18, 15:48
#37

joja dodetot gogöror dodetot

Sajtvärd för Sport iFokus & Datorspel iFokus & Inget iFokus.
SM-Guld: 1965, 2003, 2005, 2016 & 2019 CHL: 2016, 2017, 2019 & 2020
Med vänlig hälsning Brian

medde
2010-04-18, 19:34
#38

Totopoppopenon

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

LosGinos
2010-04-18, 23:15
#39

jojapoppop

Sajtvärd för Sport iFokus & Datorspel iFokus & Inget iFokus.
SM-Guld: 1965, 2003, 2005, 2016 & 2019 CHL: 2016, 2017, 2019 & 2020
Med vänlig hälsning Brian

medde
2010-05-12, 12:53
#40

Hur går det? Det är frågan som jag väntar på väldigt spännt?

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

LosGinos
2010-05-12, 13:04
#41

Den är faktiskt halvklar :).
Eller ja, kapitlet är halvklart :)

Sajtvärd för Sport iFokus & Datorspel iFokus & Inget iFokus.
SM-Guld: 1965, 2003, 2005, 2016 & 2019 CHL: 2016, 2017, 2019 & 2020
Med vänlig hälsning Brian

Annons:
medde
2010-05-12, 13:26
#42

Väntar och är såå nyfiken på vad som komma skall.

Du rockar fett!

Är det inrte så man säger då det är häftig? Min tös säger så i alla fall

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

LosGinos
2010-05-12, 13:32
#43

Hahah "du rockar fett", det kanske man gör om man är hårdrockare ;)! 
Nej, men jag har inte en aning om vad man säger :)

Men tack ;D!

Sajtvärd för Sport iFokus & Datorspel iFokus & Inget iFokus.
SM-Guld: 1965, 2003, 2005, 2016 & 2019 CHL: 2016, 2017, 2019 & 2020
Med vänlig hälsning Brian

medde
2010-05-12, 13:34
#44

Kan lova tösa min ärr inte hårdrockare. Men går i skolan där det är mellan 4 till 9 och oj! Vad dom lär sig Förvånad

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

LosGinos
2010-05-12, 13:42
#45

Ja verkligen Cool

Sajtvärd för Sport iFokus & Datorspel iFokus & Inget iFokus.
SM-Guld: 1965, 2003, 2005, 2016 & 2019 CHL: 2016, 2017, 2019 & 2020
Med vänlig hälsning Brian

medde
2010-05-12, 14:01
#46

Glöm inte ropa HÖGT då den nya delen kommer in!

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

LosGinos
2010-05-12, 14:18
#47

Skall ikke glömmas!

Sajtvärd för Sport iFokus & Datorspel iFokus & Inget iFokus.
SM-Guld: 1965, 2003, 2005, 2016 & 2019 CHL: 2016, 2017, 2019 & 2020
Med vänlig hälsning Brian

medde
2010-05-12, 14:24
#48

#47 Tack! Klipan som du är. Lover dig att det är flera som väntar

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

Annons:
LosGinos
2010-05-12, 14:27
#49

Får ju hoppas så :)

Sajtvärd för Sport iFokus & Datorspel iFokus & Inget iFokus.
SM-Guld: 1965, 2003, 2005, 2016 & 2019 CHL: 2016, 2017, 2019 & 2020
Med vänlig hälsning Brian

medde
2010-05-12, 14:34
#50

Hoppas inte! Kan lova det att det ÄR dom som väntar och följer din story

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

LosGinos
2010-05-12, 14:43
#51

Skulle varit roligt att veta hur många faktiskt :)

Sajtvärd för Sport iFokus & Datorspel iFokus & Inget iFokus.
SM-Guld: 1965, 2003, 2005, 2016 & 2019 CHL: 2016, 2017, 2019 & 2020
Med vänlig hälsning Brian

medde
2010-05-12, 14:45
#52

Hoppas dom gör väsen av sig i tråden!

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

LosGinos
2010-05-12, 14:46
#53

Brukar dom ju inte göra =(

Sajtvärd för Sport iFokus & Datorspel iFokus & Inget iFokus.
SM-Guld: 1965, 2003, 2005, 2016 & 2019 CHL: 2016, 2017, 2019 & 2020
Med vänlig hälsning Brian

LosGinos
2010-05-19, 20:19
#54

Uppdaterat!

Sajtvärd för Sport iFokus & Datorspel iFokus & Inget iFokus.
SM-Guld: 1965, 2003, 2005, 2016 & 2019 CHL: 2016, 2017, 2019 & 2020
Med vänlig hälsning Brian

medde
2010-05-23, 14:09
#55

perfekt klippa som som du är:-)

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

Annons:
LosGinos
2010-05-23, 15:33
#56

Haha nejdu :)

Sajtvärd för Sport iFokus & Datorspel iFokus & Inget iFokus.
SM-Guld: 1965, 2003, 2005, 2016 & 2019 CHL: 2016, 2017, 2019 & 2020
Med vänlig hälsning Brian

medde
2010-05-23, 22:35
#57

Joho du.

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

LosGinos
2010-05-24, 14:37
#58

=)

Sajtvärd för Sport iFokus & Datorspel iFokus & Inget iFokus.
SM-Guld: 1965, 2003, 2005, 2016 & 2019 CHL: 2016, 2017, 2019 & 2020
Med vänlig hälsning Brian

Upp till toppen
Annons: