Etikettutanför-ämnet
Läst 544 ggr
medde
2012-09-20, 12:33

klimatsystemets bräcklighet

Lite utanför sajten ämne. Men jag finner det här ganska intressant och för den delen en del skrämmnde också. Isen smälter och det är i en rask takt den smälter av, och vi kommer att påverkas av det här

Det räknas med att  det är  minskning med cirka 45 procent jämfört med för 30 år sedan! lart som korvspad vi kommer att få en påverkning av det som nu sker med polarisen.

Hur tror du våra vintar kommer att påverkas i framtiden? Det varnas för att vi kommer i framtiden få riktigt kalla vintrar. Ett citat från den ena artikel som finns i länkarna nedan som jag tyckte var väl värd att lägga in"Man ska ju ha klart för sig att Sverige är ett arktiskt land så de här förändringarna berör oss också, vi har dem direkt utanför husknuten" Visst kommer allt att påverkas vi som livet runt om.

Läs gärna vidare nedan. men framför att allt vad tror du och tänker du om den här.

Länk1

Länk2.

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

Lynxx
2012-09-21, 13:05
#1

Nu hävdar en av världens främsta experter på is att Arktis istäcke kommer att kollapsa helt redan sommaren 2016.

http://miljoaktuellt.idg.se/2.1845/1.467275/expert-arktis-helt-isfritt-om-bara-4-ar

---

Ja har hur som helst tänkt tillbringa vintern på Kanarieöarna - detta gör det ännu mer aktuellt. Hatar snö kyla & mörkret på vintern.

Kung Bore skall ha ett saltskott i a****t - så han inte slutar springa förrän han e på Antarktis! Där kan han typ dansa Hula-Hula med pingvinerna…elr nått!

**/L
**

Upp till toppen