God morgon/dag/kväll

God morgon 29:e november

2010-11-29 05:50 #0 av: Farwuq

God morgon.
Nu står verkligen midvintern för dörren. Här i söder har vi bara 28 minuter ljus kvar att förlora på morgonen och 8 minuter på kvällen.
Vet ni föresten att det är den 15:e som är den mörkaste kvällen och att den mörkaste morgonen är den 29:e december?

Det är så rysligt nu att jag inte ens tittar ut.

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2010-11-29 14:01 #1 av: medde

God dag

Här över var det -15 då vi slog upp våra blå här hemma. Snön trillar så vacker med just nu.. Helgen bestod av att pynta då tösen väntat in första advent ett tag nu, så för henne blev det en toppen helg. Pynta och sedan hem till sissie och fika med tillhörande godsaker. (Tack sisie för en trevlig dag)

Nu är tösebiten i skolan och jag sitter här hemma i värmen och njuter höll jag på att säga. Men riktigt så är det inte. Här borrras det och dunkar i hela huset då det renoveras både här och där.I fredags då jobbarna gick hem så glömde dom att åter sätta på vattnet i huset. Samt nyckeln med någon som inte ville bli nådd av jouren. Men men två dygn senare fick vi vatnet åter. Härlig prövning!

Nu är det snart dags att ta bilen ut på tur och inhandla mat med mera..

Ha nu en fin dag allla

Mvh

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.