Etikettövrigt
Läst 1860 ggr
medde
2011-02-12, 16:50

Bo på annan planet/ Framtiden

Sitter och tänker och funderar över hur framtiden kan bli, okey inte för oss som lever i detta nuet. Men om flera hundra år.  Kommer vi även kunna till exempel kolonisera  på Mars? Eller har mänskligheten hittat andra platser i universum som vi  kan bo på? Vi har ju även börjat ta några små steg med "rymdresor" kan dom bli både längre i tid och distanns…

Om vi säger nu att människan hittade andra platser, vilka skulle få chansen att "flytta" dit. är det även i den tiden pengar som styr mycket..

Hur är dina egna tankar om hur våran ser ut om flera hundra år. Finns vi här kvar på jorden? Hur i så fall? Lite udda tankar, men kul att leka med tanken ibland.

Även hur tror ni rymdfarten har utvecklats med dom tankar som finns i dag. Att bygga en månbas för att vidare ta sig till Mars? Kommer det att ha lyckats. Kommer vi även att åter ta oss till månen igen samt när tror ni det kommer att ske och av vilka?

Bo på annan planet/ Framtiden

Bild: NASA

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

Farwuq
2011-02-12, 17:11
#1

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

medde
2011-02-12, 17:15
#2

#1 Visst har det funderats av många olika. Men nu tyckte jag det var kul att höra av och från oss härinne hur vi tänker och tror. Men ska titta in på länkarna. Tack.

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

Farwuq
2011-02-12, 17:20
#3

Tja…

I mina böcker om Ove och hans vänners äventyr. Så kommer de till en främmande värld med början från den fjärde boken.  Detta tar så småning om enände med förskräckelse. I framför allt i sjätte boken börjar det bli riktigt rysligt.

Gråter

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Upp till toppen